6 توصیه برای انتخاب طراح وب مناسب

ساخت وبلاگ

بسیاری از شرکت های طراحی و پیاده سازی وب سایت و تجارت الکترونیک ادعا دارند که استفاده از سیستم های آن ها آسان است . چنانچه شما مثل اکثریت مردم هستید و اگر نمی خواهید سایت شما مثل سایت دیگران باشد ، نیاز دارید تا از یک طراح وب سایت کمک بگیرید .


بنابراین چگونه می توانید یک طراح وب خوب پیدا کنید، آیا منظور ما از “خوب” فرد یا نمایندگی است که نرم افزار تحت وب مورد نظر را طراحی کرده است ، نمونه کارهای زیادی دارد ، کار و اهداف شما را می فهمد و برایتان ده ها هزار دلار هزینه در بر ندارد ؟

آنچه در ادامه آمده است 6 پیشنهاد است به همراه چند دستورالعمل و راهنمایی ارزشمند است در مورد اینکه چگونه می توانید طراحان وب ماهری پیدا کنید .

 

1- بدانید چه می خواهید و چه نمی خواهید:

 

قبل از اینکه برای طراحی وب سایت خود به دنبال کسی بروید ، لیستی از سایت های مورد علاقه و سایت هایی که مورد تحسین تان هستند تهیه کنید و مشخص کنید که چرا آن ها را می پسندید.
تعدادی از سایت ها را که به دلیل زیبایی ( مسایل زیبایی شناختی شان ) می پسندید و شاید این همان چیزی است که شما سعی دارید مانند آن باشید، تعدادی دیگر را به دلیل جریان کاری و بقیه را به دلیل کارکردشان انتخاب کنید .این امر به طراحان کمک می کند تا از سلایق و اهداف شما اگاه شوند.
هم چنین از خودتان بپرسید : ” آیا سایتی پر بازدید مدرن و مد روز می خواهید ؟ یا سایت سنتی تر و قدیمی را ترجیح می دهید ؟ آیا انتظار دارید روی محتوای سایت شما مرتبا و به دفعات ویرایش انجام گیرد یا سایتی را می خواهید که یک بار در سال یا بیش تر توسط یک سازنده یا طراح به روز شود .
در این صورت متوجه می شوید که می خواهید چه چیزی را خلق کنید و اینکه چگونه انتظار دارید سایت را حفظ کنید. می توانید شرکت های طراح و سازنده را بر اساس هدف و چشم انداز طولانی مدت پروژه تان مورد آزمایش قرار دهید.
اگر اساس کسب و کار شما مشارکتی است ، با بررسی شرکای پیشنهادی آن را شروع کنید اما حتما قبل از اینکه به طراح وب سایت خود مراجعه کنید در مورد کلیه مسائل با شریک خود به توافق برسید “، در این صورت متوجه می شوید که طراحان می توانند برای شما یک برنامه پیوسته طراحی کنند و اعتماد شما را بدست آورند.

 

2- نمونه کار های طراحی وب طراح را بررسی کنید:

 

مرور نمونه کارهای طراح و آخرین نمونه کار او روشی سریع برای تشخیص این است که آیا این طراح وب متناسب با سلیقه ی شما خواهد بود و کارشان با آن چیزی که شما در یک وب سایت به دنبال آن هستید مطابقت دارد را مشخص می کند.
منابع را درخواست و آنها را چک کنید ، مراجعه به وب سایت های مورد تحسین تان که توسط آن طراح پیاده سازی شده است می تواند بهترین منبع شما باشد.
بنابراین هنگامی که به دنبال یک طراح وب سایت هستید ، منابع قبلی و منابع حال حاضر و موجود مشتریان را از آنها بخواهید و به سایت هایی که طراحی کرده اند نگاهی بیاندازید.

 3- بدانید که وب سایت شما چگونه ساخته می شود:

 

اطمینان حاصل کنید طراحی را انتخاب می کنید که وب سایت شما را با یک CMS (سیستم مدیریت محتوای وب سایت) طراحی کرده است و یا می تواند به شما در انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای وب سایت کمک کند . ” به دنبال شرکت هایی باشید که در ساخت سایت ها در CMS یا نرم افزاری که به شما پیشنهاد می دهند تخصص دارد.
همیشه حواستان به این موضوع باشد که ممکن است یک شرکت طراحی وب سایت با استفاده از CMS های رایگان وب سایتی بدون کیفیت را با ظاهری کاملا فریبنده برای شما آماده کرده باشد.

 

4- بودجه ی واقع گرایانه ای داشته باشید و بدانید که برای چه هزینه می کنید:

 

هزینه ی طراحی وب سایت بر اساس الزامات پروژه شامل ریزه کاری های طرح ، تعداد صفحات و هر کارکرد ویژه ی دیگر ، تعیین می شود. هزینه ی یک سایت مدل بروشوری (سایت های معرفی خدمات یا شرکتی) ۵ تا ۱۰ صفحه ای احتمالا در حدود ۲ تا ۴ میلیون تومان خواهد بود .سایت های تجارت الکترونیک یا فروشگاه های اینترنتی با قابلیت اضافه کردن و فروش محصولات و مدیریت مبالغ پرداختی می تواند محدوده ی ۵ تا ۵۰ میلیون تومان یا بیش تر را در بر بگیرد . مثل هر چیز دیگری ، مطمئنا ، طراحان ، توسعه دهندگان وب سایت های ۵۰۰ هزار تومانی هم وجود دارند اما با انتخاب آنها کیفیت قربانی خواهد شد “.

 

5- موارد ضرب الاجل را در ابتدا مطرح کنید:

 

قبل از اینکه کار را شروع کنید معلوم کنید که آیا طراح می تواند با موارد ضرب الاجل کنار بیاید .
قبل از اینکه به یک طراح یا شرکت متعهد شوید ، بپرسید ” می توانید این پروژه را در مدت زمان تعیین شده کامل کنید ؟”.
هم چنین زمانی که در مورد پروژه تان با آژانس یا طراح صحبت می کنید اطمینان حاصل کنید که به هدف مورد نظر خواهید رسید . مقدار تغییراتی که می توانند درخواست کنید را بخواهید تا به وضوح مکتوب شود، آنچه از سمت شما احتیاج است می بایست فراهم شود و هم چنین مطمئن شوید که در مورد زمان بندی تولید کار صریح همه چیز را بیان کرده اید.

 

6- حقوق مالکیت خود را بشناسید:

 

اطمینان حاصل کنید که تنها کسی هستید که صاحب طرح و محتوای وب سایت است ، پیش از اینکه طراح و یا توسعه دهنده ای را استخدام کنید سوال کنید که آیا حاضر هستند برگه ی تعهد به رعایت تمام حقوق مالکیت معنوی محتوای شما یا سایت شما را امضا کنند؟ مهم است که طراح وب سایت شما بداند که، عدم رعایت این موضوع که شما صاحب طرح و محتوای وب سایتتان هستید می تواند مانع شما شود که با آن طراح همکاری کنید، مطمئن باشید که این موضوع زمانی که به سراغ فروش در وب سایت تان می روید باعث آسیب رساندن به سرمایه گذاری شما می شود. هر طراح خوب و یا هر شرکتی حقوق معنوی را امضا خواهد کرد . این روش معمول است و اگر این کار را انجام ندهند این یک علامت خطر است” .

 

در پایان بسیار مهم است که برای این موضوع زمان بگذارید و به راحتی سراغ اولین شرکت طراحی وب سایتی که بازاریابی خوبی دارد نرفته و با صبر و بررسی دقیق تر انتخاب درستی داشته باشید.
ممکن است با قیمت ها و پیشنهاد های بسیاری احاطه شوید اما چیزی که بسیار اهمیت دارد این است که با بررسی دقیق کیفیت خوب و پشتیبانی عالی را انتخاب کنید.
موضوعی که بسیار جالب است این است که هر وب سایت موفقی را که مشاهده کنید بعد از بررسی آن متوجه خواهید شد که قبلا چند وب سایت دیگر نیز راه اندازی کرده است و شکست خورده است، علت این موضوع دقیقا عدم رعایت همین موارد فوق می باشد. پس با بررسی دقیق و تحلیل شرکت های مختلف سعی کنید از همان ابتدا انتخاب درستی را برای شروع کارتان در نظر بگیرید.

وبلاگ البرز سافت...
ما را در سایت وبلاگ البرز سافت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت , طراحی سایت رایگان , طراحی سایت پلان , طراحی سایت در اصفهان , طراحی سایت مشهد , طراحی سایت در شیراز , طراحی سایت حرفه ای , طراحی سایت با وردپرس , طراحی سایت وردپرس , طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , نویسنده : گروه البرز سافت alborzsoft بازدید : 219 تاريخ : پنجشنبه 22 بهمن 1394 ساعت: 14:47